...................iklan iklan iklan.........................

NAK KAYA ...SILA KLIK....

Tuesday, 18 October 2011

MAsak2 tadi......(=.+) lalalalalalala.....fuhhh



...disebabkan aku agak bosan dirumah...
...agak lama aku tggalkan dapur...
...tak tau la rase makannan nie camne...
...aku masak pun sebab aku ase tak tau nak wat pe dah kat umah..


 



...goreng ikut suka ati aku je..nak baling ape kat dlm kuali tu...
...aku letak clorox, letak sabun lux, letak stokin lame....wakakaka
...sori2...hehe....masakan ni pn aku yg mkn jgak last2...
...KALO AKU BETUL2 LETAK BNDA TU SEMUA, XDAPAT LA UPDATE BLOG NIE




...dalam telor tu aku letak serbuk tomyam sikit...(aku punya secret resepi) hahaha..secret la sangat2
...dalam nasi goreng tu,aku letak nasi, n goreng kan ia...so jd la nsi goreng...


 


ehemmmm...yang hijau-hijau and pink-pink kat atas tu hanyalah hiasan,sbb aku tak letak ape pon...wahahahahhahaha





No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.